InfoTrafic in 19 iunie 2012 la ora 11:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 11.15 nu erau anunţate tronsoane de drumuri naţionale sau autostrăzi blocate din cauza unor evenimente rutiere şi nici probleme majore de fluenţă a traficului auto pe niciuna dintre arterele importante de circulaţie.

Circulaţia autovehiculelor a revenit la normal pe DN19 Satu Mare – Baia Mare. Amintim că pe acest drum a avut loc în această dimineaţă un accident grav (coliziune frontală) în zona localităţii sătmărene Ciuperceni. Din nefericire, ambii conducători auto şi-au pierdut viaţa. Şi pe DN1 traficul rutier se desfăşoară acum normal în judeţul Ilfov. La Ciolpani avusese loc un accident soldat cu rănirea unei persoane.

Semnalăm că în cursul zilei de astăzi (până la ora 16.00), circulaţia auto pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti va fi restricţionată pe sensul spre Argeş, între kilometrii 14 şi 15, pe banda numărul 2, pentru a se permite efectuarea unor lucrări de întreţinere. Conducătorii auto trebuie să reducă viteza în această zonă, să respecte semnificaţia indicatoarelor provizorii şi indicaţiile piloţilor de trafic şi să fie atenţi la trecerea de pe o bandă pe alta.

Pentru prevenirea producerii accidentelor grave de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu viteză moderată, adaptată condiţiilor de drum şi trafic, să nu se angajeze în depăşiri riscante, să utilizeze întotdeauna centura de siguranţă şi să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *