InfoTrafic in 2 aprilie 2012 la ora 15:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (14.30) nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenţa traficului. Pe anumite artere rutiere circulaţia autovehiculelor se desfăşoară, însă, îngreunat.

În judeţul Suceava, este instituită o restricţie de circulaţie pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN17A Sadova – Suceviţa, pe tronsoanele Vatra Moldoviţei – Ciumârna şi Paltinu – Vatra Moldoviţei, din cauza alunecărilor de teren care s-au produs în această lună.

De asemenea, pe DN66, în zona municipiului Petroşani (judeţul Hunedoara), traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ, din pricina unor lucrări. Punctele de lucru sunt semnalizate corespunzător.

Şi în judeţul Vâlcea, din cauza degradării terasamentului, circulaţia auto se desfăşoară pe jumătate de cale pe DN67B Târgu Cărbuneşti – Drăgăşani, la km. 108+524 metri, în zona localităţii Creţeni.

Pentru evitarea implicării în accidente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor de autovehicule să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor de drum şi trafic, să se angajeze în efectuarea depăşirilor şi a celorlalte manevre doar după o atentă asigurare, să nu şofeze dacă au consumat băuturi alcoolice şi să aibă permanent, în timpul călătoriei, cuplată centura de siguranţă.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *