InfoTrafic in 20 martie 2012 la ora 13:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 12:15, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN1, în apropierea localităţii Tâncăbeşti din judeţul Ilfov, unde, din cauza accidentării unui pieton care traversa neregulamentar, circulaţia pe sensul de mers Bucureşti – Ploieşti a fost oprită aproximativ 45 de minute.

Drumurile naţionale pe care mai există zăpadă sunt, pe zi ce trece, mai puţine. În general, este vorba despre artere cu trafic redus care străbat zone montane, pe sectoare nemodernizate, cum ar fi DN13E Zagon-Barcani, judeţul Covasna, în zona împădurită, DN2D, la Ojdula, judeţul Covasna (zăpadă mai mult pe acostamente) şi DN66A, în zona Munţilor Retezat.

Vremea în general frumoasă îi tentează pe mulţi conducători auto să apese mai mult decât trebuie pedala de acceleraţie. De aceea, îi atenţionăm că principala cauză a accidentelor grave înregistrate în ultimele zile a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum şi trafic.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *