InfoTrafic in 21 septembrie 2012 la ora 12:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează în zona Dorna Arini (judeţul Suceava), aproximativ o jumătate de oră traficul rutier pe DN17B s-a desfăşuart pe o bandă, alternativ, din cauza noroiului scurs de pe versant pe sensul de mers Broşteni – Vatra Dornei, în urma unei ploi torenţiale. Lucrătorii de la drumuri au degajat partea carosabilă, iar circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, traficul rutier este uuşor îngreunat între kilometrii 35 şi 64, tronson pe care se execută lucrări de întreţinere în zona mediană. Conducătorii auto trebuie să se asigure, să semnalizeze şi să se încadreze din timp pe benzile numărul unu.

Pe Autostrada A1 Timişoara – Arad se execută lucrări în zonele kilometrilor 504, 518, 519 şi 535. Pe aceste porţiuni viteza autovehiculelor este restricţionată la 60 sau 80 km/h, din motive de siguranţă şi, din această cauză se circulă uşor îngreunat, pe una sau două benzi ale sensului de deplasare.

Reamintim că circulaţia este întreruptă pe DN7, la kilometrul 540+248 de metri, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Arad. Restricţia este impusă în vederea executării unor lucrări la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată,. Traficul rutier se desfăşoară deviat, din localitatea Tudor Vladimirescu pe DJ682C – DJ709, de unde se ajunge în Centura NV Arad.

Administraţia Naţională de Meteorologie a prognozat pentru astăzi că vremea va fi răcoroasă, va ploua, iar vântul va avea intensificări temporare. La munte, la peste 1800 de metri altitudine, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În consecinţă, le recomandăm conducătorilor auto să folosească luminile de întâlnire şi să ţină cont de faptul că în perioadele cu precipitaţii, de obicei creşte numărul accidentelor de circulaţie a căror cauză este neadaptarea vitezei la condiţii de carosabil umed.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *