InfoTrafic in 22 mai 2012 la ora 13:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă îngreunat pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 73 şi 75, pe sensul de mers către Bucureşti, din cauza unor lucrări de refacere a covorului asfaltic.

Traficul rutier pe DN7C (Transfăgărăşan) este închis, la kilometrul 64+380 metri, în dreptul lacului de acumulare Vidraru din judeţul Argeş. Măsura a fost luată de autorităţi pentru că în urma precipitaţiilor din ultima perioadă a avut loc o alunecare de teren şi o parte din drum s-a rupt. Către Piscu Negru se poate circula pe drumul pietruit care trece prin zona Cumpăna. Reamintim, de asemenea, că Transfăgărăşanul este închis în perioada 1 noiembrie – 30 iunie, pe porţiunea cuprinsă între Piscu Negru (judeţul Argeş, km 104) şi Bâlea-Cascadă (judeţul Sibiu, km 130+800 metri).

În judeţul Dâmboviţa, traficul rutier pe DN61 Ghimpaţi – Găeşti este întrerupt la kilometrul 74, pe podul provizoriu din localitatea Ioneşti, ca urmare a creşterii debitului râului Argeş. Se circulă pe rute ocolitoare.

În judeţul Caraş-Severin, până în data de 31 mai a.c., este întreruptă circulaţia pe varianta de ocolire a municipiului Caransebeş, în vederea executării unor lucrări. Autovehiculele circulă pe rute locale, prin oraş. În acelaşi judeţ, din cauza unei alunecări de teren, este închisă varianta de ocolire Domaşnea, iar traficul rutier se desfăşoară pe DN6, prin localitate.

Potrivit atenţionării cod galben emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în intervalul 22.05.2012, ora 15.00 – 23.05.2012, ora 03:00, în Banat, Oltenia, vestul Munteniei şi Carpaţii Meridionali vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului care vor lua aspect de vijelie şi, izolat, căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 – 25 litri/mp şi, izolat, 40 – 50 litri/mp. În aceste condiţii, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată la starea carosabilului şi să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare de siguranţă între autovehicule. De asemenea, să folosească luminile de întâlnire care micşorează riscul producerii unor accidente, făcând vehiculele mai vizibile în trafic.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *