InfoTrafic in 26 martie 2012 la ora 13:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (12.30) nu sunt semnalate probleme de fluenţă a traficului rutier pe niciuna dintre arterele rutiere importante din ţară.

Informăm, totodată, că în cursul zilei de ieri, 25 martie, la nivel naţional au fost înregistrate 11 accidente grave de circulaţie, în urma cărora 6 persoane şi-au pierdut viaţa, alte 10 fiind grav rănite.

Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie, să adopte un regim de viteză în limitele prevăzute de lege şi să manifeste maximum de prudenţă la schimbarea direcţiei de mers.

Insistăm asupra unui aspect important: creşterea numărului incendiilor de vegetaţie izbucnite, în ultima perioadă, în imediata apropiere a arterelor de circulaţie. Fumul care ajunge pe suprafaţa carosabilă reduce vizibilitatea şi constituie un real pericol pentru siguranţa participanţilor la trafic, putând duce la producerea unor grave accidente de circulaţie. În aceste condiţii, le solicităm conducătorilor de autovehicule, dar şi celorlalţi cetăţeni să anunţe autorităţile la numărul de urgenţă 112, de îndată ce observă incendii de vegetaţie, pentru ca echipajele inspectoratelor de urgenţă să sosească în timp util şi să stingă focul, iar poliţiştii rutieri să poată lua în timp oportun măsuri de prevenire a accidentelor de circulaţie.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *