InfoTrafic in 27 martie 2012 la ora 13:00

UPDATE!!! DN 7 KM 212+600 ST – In jurul orei 11:40 in apropierea localitatii Calinesti, jud. Valcea, a avut loc un eveniment rutier in care au fost implicate doua autocamioane. Partea carosabila era curata si uscata, cauza fiind eroare umana. Circulatia se desfasoara ingreunat pe 1/2 din cale. La fata locului se afla politia si lucratori de la drumuri nationale. Incepand cu ora 13:10 circulatia se desfasoara normal.

DN 7 KM 439+450 DR – In jurul orei 12:00 in apropierea localitatii Ilteu a cazut un copac de pe versant din cauza vantului puternic, blocand banda din dreapta a drumurlui pe o lungime de 2 m. Incepand cu ora 12:45 circulatia se desfasoara normal.

DN 7 KM 439+470 DR – In jurul orei 12:00 in apropierea localitatii Ilteu, un copac a cazut de pe versant pe un TIR care se deplasa dinspre Deva spre Arad din cauza vantului puternic. Incepand cu ora 12:45 circulatia se desfasoara normal.

——–

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (13.00) nu sunt semnalate probleme de fluenţă a traficului rutier pe niciuna dintre arterele rutiere importante din ţară.

Pentru evitarea producerii unor accidente rutiere grave le recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie, să adopte un regim de viteză în limitele prevăzute de lege şi să manifeste maximum de prudenţă la schimbarea direcţiei de mers.

De asemenea, celor care se deplasează în interiorul localităţilor urbane le recomandăm următoarele:

– să lase liber centrul intersecţiei;

– să nu depăşească autovehiculele oprite, în coloană, la semafor;

– să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier;

– să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public;

– să nu claxoneze inutil;

– să fie atenţi la semnalele agenţilor de circulaţie.

Pietonii sunt sfătuiţi să circule numai pe trotuare, să traverseze doar pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi după ce sunt siguri că intenţia lor a fost observată de către cei de la volan.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *