InfoTrafic in 31 mai 2012 la ora 11:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 11.30, circulaţia autovehiculelor se desfăşura normal pe majoritatea drumurilor naţionale şi pe cele trei autostrăzi. Deşi carosabilul este umed din cauza ploii pe unele artere de circulaţie, nu sunt semnalate evenimente care să îngreuneze considerabil traficul rutier.

Reamintim că, în judeţul Caraş-Severin, varianta de ocolire Domaşnea este închisă din cauza unei alunecări de teren. Autovehiculele circulă pe DN6, pe vechea rută.

De asemenea, în judeţul Suceava, pe DN17A, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată în zona a două poduri afectate, situate pe tronsonul Paltinu – Vatra Moldoviţei – Ciumârna. Traficul greu către vama Siret se poate desfăşura pe varianta ocolitoare DN17 Câmpulung Moldovenesc – Suceava, DN2 Suceava – Siret.

În judeţul Argeş, DN7C (Transfăgărăşan) este închis, la kilometrul 64+380 metri, în dreptul lacului de acumulare Vidraru, din cauza unei alunecări de teren care a antrenat o mare porţiune din suprafaţa carosabilă. În zonă, există pericolul prăbuşirii infrastructurii drumului. Traficul uşor se poate desfăşura pe DJ 704 I (drumul pietruit înspre cabana Cumpăna).

Întrucât vremea este în continuare instabilă în multe zone ale ţării, le recomandăm celor de la volan să circule cu viteză adaptată la starea carosabilului, să menţină în mers o distanţă de siguranţă între autovehicule şi să utilizeze permanent luminile de întâlnire şi centurile de siguranţă.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *