InfoTrafic in 5 septembrie 2012 la ora 12:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (11:45), se circulă în coloană la Sebeş, în judeţul Alba ( pe DN1-DN7), din cauza faptului că numărul mare de autovehicule sunt nevoite să încetinească viteza de deplasare la o trecere la nivel cu calea ferată şi în zona trecerilor pentru pietoni din municipiu.

Informăm, de asemenea, că astăzi, până la ora 18:00, pe autostrada A1 Timişoara – Arad, se execută lucrări de întreţinere la rosturile de dilataţie ale podului peste râul Mureş, pe sensul de mers Timişoara – Arad, pe benzile întâi şi de urgenţă, între kilometrii 541+100 metri şi 541+600 metri. Mâine, în intervalul orar 8:00 – 18:00, lucrările se vor efectua şi pe banda a doua. Le recomandăm conducătorilor auto să se asigure şi să se încadreze din timp pe benzile rămase libere.

Tot începând de astăzi, în judeţul Timiş, pe DN6 Izvin – Remetea Mare, au demarat lucrări de realizare a sensului giratoriu care va asigura legătura între DN6 (km 540+710 metri) şi Autostrada Timişoara – Lugoj, lot 1, prin intermediul drumului de legătură DN6F. În vederea executării stratului de bază în sensul giratoriu, astăzi circulaţia va fi deviată în ambele sensuri, către drumul de legătură DN6F. În zilele următoare, lucrările şi restricţiile vor fi astfel:

– în data de 6 septembrie: în vederea realizării racordării dintre benzile de accelerare şi decelerare ale intersecţiei cu benzile de circulaţie din DN6, traficul va fi dirijat în ambele sensuri, prin inelul giraţiei (executat anterior);

– în data de 10 septembrie: pentru turnarea stratului de uzură în sensul giratoriu, circulaţia va fi deviată, în ambele sensuri, către drumul de legătură DN6F;

– în data de 11 septembrie: lucrare pe DN6 la calea întâi de circulaţie, în racordare cu inelul giraţiei, între orele 9:00 şi 14:00, iar intre orele 14:00 şi 20:00, lucrare pe DN6 la calea a 2-a de circulaţie, pentru racordarea, de asemenea, cu inelul giraţiei, cu desfăşurarea circulaţiei într-un sens, dirijat;

– în data de 12 septembrie: execuţie benzi de accelerare şi decelerare pentru DN6F, cu desfăşurarea circulaţiei în ambele sensuri.

Le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră sau ale piloţilor de dirijare a traficului şi să fie atenţi, mai ales pe timpul nopţii, la indicatoarele temporare şi la balizele direcţionale amplasate în zona de lucru.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *