InfoTrafic in 6 septembrie 2012 la ora 14:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează ca nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu traficul oprit din cauza vreunui eveniment rutier. Se circulă normal pe majoritatea arterelor importante din ţară, fără a fi înregistrate probleme majore de fluenţă.

Însă, din cauza unor lucrări de reparaţii sau modernizare, pe anumite tronsoane traficul auto se desfăşoară uşor îngreunat. Cele mai importante dintre acestea sunt:

Autostrada A1 – până în jurul orei 20.00, se execută lucrări de asfaltare pe pe prima bandă a sensului de mers Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 69 şi 71;

Autostrada A1 Timişoara – Arad – în intervalul orar 08.00 – 18.00 se execută lucrări de întreţinere la rosturile de dilataţie ale podului peste râul Mureş, pe sensul de mers ccătre Arad, între kilometrii 541+100 metri şi 541+600 metri. Astăzi şi mâine, în acelaşi interval orar, se vor realiza reparaţii la partea carosabilă şi în alte două puncte: între kilometrii 535+236 şi 535+736 (pe sensul către Timişoara, pe banda de urgenţă şi pe sensul spre Arad, pe banda de urgenţă şi pe prima bandă) şi între kilometrii 532+800 şi 533+300 (pe sensul către Timişoara, pe banda numărul 2). În aceste zone, viteza autovehiculelor este restricţionată la 60 km/h;

DN6 – în judeţul Timiş, între localităţile Izvin şi Remetea Mare se execută lucrări de realizare a sensului giratoriu care va asigura legătura între DN6 (km 540+710 metri) şi Autostrada Timişoara – Lugoj, lot 1, prin intermediul drumului de legătură DN6F. În vederea realizării racordării dintre benzile de accelerare şi decelerare ale intersecţiei cu benzile de circulaţie din DN6, traficul va fi dirijat astăzi în ambele sensuri prin inelul giraţiei (executat anterior).

Le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră sau ale piloţilor de dirijare a traficului şi să fie atenţi la indicatoarele temporare şi balizele direcţionale amplasate în zonele de lucru.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *