INFOTRAFIC in 7 ianuarie 2013

polCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (12.00) nu sunt anunţate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, nici probleme majore de fluenţă pe principalele artere.

Precizăm însă că în această dimineaţă ceaţa densă a îngreunat circulaţia auto pe numeroase artere rutiere din judeţele Vaslui, Iaşi, Suceava, Botoşani, Mehedinţi, Giurgiu, Maramureş precum şi pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti şi A2 Bucureşti- Constanţa. Şi la această oră fenomenul este prezent, însă numai izolat.

Informăm, totodată, că pe câteva drumuri naţionale secundare există un strat subţire de zăpadă, iar traficul auto se desfăşoară în condiţii de iarnă. Amintim aici DN7A Groapa Seacă – Jieţ, în judeţul Hunedoara, DN7D Boişoara – limita cu judeţul Argeş, în judeţul Vâlcea şi DN13E Zagon – Barcani, în judeţul Covasna.

De asemenea, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, aceştia sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă la volan, să nu efectueze manevre riscante în trafic şi să respecte limitele legale de viteză pe toate categoriile de drumuri publice.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *