InfoTrafic in 7 septembrie 2012 la ora 11:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 10:35, traficul rutier a fost reluat pe DN Centura Bucureşti, în zona Tunari, pe sensul de mers Tunari – Otopeni. Circulaţia a fost întreruptă aproximativ o oră şi patruzeci şi cinci de minute din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule (un autoturism şi o autoutilitară). O persoană şi-a pierdut viaţa, iar o alta a fost rănită grav. Cauza probabilă a accidentului a fost neasigurarea la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers.

Informăm, de asemenea, că astăzi, până la ora 18:00, pe autostrada A1 Timişoara – Arad, se execută lucrări de întreţinere între kilometrii 535+236 şi 535+736 metri (pe sensul către Timişoara, pe banda de urgenţă, pe sensul înspre Arad, pe banda de urgenţă şi pe prima bandă) şi între kilometrii 532+800 şi 533+300 (pe sensul către Timişoara, pe banda numărul 2). În aceste zone, viteza autovehiculelor este restricţionată la 60 km/h. Le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe benzile rămase libere.

Reamintim că pe DN7, în judeţul Arad, în vederea executării unor lucrări la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată, circulaţia este întreruptă la kilometrul 540+248 de metri, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Arad. Traficul rutier se desfăşoară deviat, din localitatea Tudor Vladimirescu – pe DJ682C – DJ709 – Centura NV Arad.

Pe DN1 Ploieşti – Braşov, în zona Posada, la kilometrul 115+350 metri, din cauza lucrărilor care se execută la un podeţ, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, semaforizat. Preconizăm că astăzi, în acest punct, se vor forma coloane de autovehicule. De asemenea, se va circula, probabil, îngreunat în zona trecerilor pentru pietoni de la Comarnic şi Buşteni. Pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei, le recomandăm conducătorilor auto care se îndreaptă către Braşov să urmeze ruta alternativă DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *