InfoTrafic in 8 aprilie 2012 la ora 11:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 10.00 circulaţia autovehiculelor se desfăşura normal pe majoritatea drumurilor naţionale şi pe autostrăzi, nefiind semnalate probleme deosebite de fluenţă a traficului.

Deoarece ieri seară, pe sensul Bucureşti – Piteşti al Autostrăzii A1, la kilometrul 73, un concasor de piatră, în greutate de 40 de tone, a căzut de pe un trailer şi a afectat carosabilul, banda numărul 1 este restricţionată, circulaţia rutieră desfăşurându-se pe cea de-a doua bandă.

Reamintim că DN7C (Transfăgărăşan) este închis pe sectorul cuprins între kilometrii 104 metri (Piscu Negru) şi 130+800 metri (Cabana Bâlea Cascadă), până la data de 30 iunie 2012 (conform regulamentului de funcţionare a drumului), întrucât condiţiile meteorologice din zona montană înaltă pot periclita siguranţa circulaţiei.

De asemenea, în judeţul Caraş-Severin, din cauza unei alunecări de teren, este închisă varianta de ocolire Domaşnea. Autovehiculele circulă pe vechea rută, pe DN6.

Şi în judeţul Gorj, DN67C este închis între kilometrii 34+800 metri şi 67+400 metri (Rânca – limita cu judeţul Alba). Pe acest sector de drum se execută lucrări, iar restricţia este semnalizată corespunzător.

Informăm, totodată, că ieri, 7 mai, a fost o nouă zi în care nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în accidente rutiere (s-au înregistrat 18 accidente rutiere grave, în urma cărora 19 persoane au fost rănite grav).

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *