INFOTRAFIC joi, 15 octombrie 2015

ceata_densaUpdate! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi între orele 09.00 şi 12.00, pentru a se executa anumite lucrări la canalizarea oraşului Călimăneşti, circulația rutieră pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu se va desfășura îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 190. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze prudent în zona de lucru şi să le permită partenerilor de drum să efectueze în siguranţă manevra de schimbare a benzii de circulaţie.

———————-

Centrul INFOTRAFIC informează că, circulația autovehiculelor de mare tonaj la punctul de trecere a frontierei Giurgiu, pe sensul către Bulgaria, se desfășoară în condiţii bune, coloana de autotrenuri măsurând, la această oră, aproximativ 50 -100 de metri. Reamintim că, pe DN5(E85), din cauza desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul Giurgiu-Ruse, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, adesea formându-se coloane de autovehicule la punctul de trecere a frontierei către Bulgaria.

Recomandăm conducătorilor auto să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei: Calafat (rutier);  Negru-Vodă (rutier); Vama Veche (rutier); Bechet (trecere cu bacul); Zimnicea (trecere cu bacul); Călărași (trecere cu bacul).

Din pricina vântului puternic, navigația pe fluviul Dunărea este oprită între kilometrii fluviali 1040 și 1072 (Coronini – Baziaș), în județul Caraș-Severin.

Semnalăm că în județul Cluj, pe DN1 (E60) Oradea – Cluj-Napoca au demarat lucrări de asfaltare pe tronsonul kilometric 537 – 560, între localitățile clujene Poieni și Bucea. Întrucât în zonele în care se lucrează, circulația rutieră se desfășoară pe un fir, alternativ, este posibil ca în perioada următoare, până la încheierea lucrărilor, să apară probleme de fluență a traficului.

În județul Vâlcea, în perioada 22 septembrie 2015 – 15 noiembrie 2015, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a unui viaduct, circulația rutieră pe DN7 va fi restricționată pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 (ieșirea din localitatea Călimănești către Sibiu). Traficul rutier se va desfășura alternativ, pe o singură cale, fiind dirijat de piloți de circulație pe timpul zilei și semaforizat pe timpul nopții.

În judeţul Prahova, până în data de 15 octombrie 2015, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor sau al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, pe porţiunea kilometrică 133+100 – 133+450 de metri.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *