INFOTRAFIC luni, 11 februarie 2013

polCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (13.30), circulaţia autovehiculelor se desfăşoară normal pe autostrăzi şi drumurile naţionale. Deşi carosabilul este umed sau acoperit cu un strat subţire de zapadă pe arterele rutiere din mai multe zone ale ţării (DN73, în zona localităţii Câmpulung, judeţul Argeş, DN7D Grebleşti, judeţul Vâlcea – limita cu judeţul Argeş, DN66A Valea Cernei – Cerna Sat, judeţul Caraş-Severin, DN13B Praid – Gheorgheni, judeţul Harghita, DN13E Zagon – Barcani, judeţul Covasna, DN1H în zona localităţii Şinteu, judeţul Bihor), nu sunt semnalate evenimente care să îngreuneze semnificativ sau să blocheze traficul rutier.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze în permanenţă cu o viteză adaptată la condiţiile meteo-rutiere, să efectueze manevrele de depăşire doar după o asigurare temeinică şi să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice.

Precizăm că nu sunt semnalate porturi sau aeroporturi închise din cauza condiţiilor meteorologice şi nici probleme în traficul feroviar.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *