INFOTRAFIC luni, 18 februarie 2013

polCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 09.00, traficul rutier a revenit la normal pe DN1 Bucureşti-Ploieşti. Reamintim că, din cauza unui producerii unui accident în care au fost implicate trei autoturime, s-a circulat cu mare dificultate pe o singură bandă, în zona localităţii Otopeni, pe sensul de mers către Capitală. În urma accidentului două persoane au fost rănite.

Menţionăm că până la această oră nu au mai fost semnalate alte tronsoane de drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor accidente rutiere şi nici probleme deosebite de fluenţă a traficului rutier pe nicio arteră importantă din ţară.

Pentru prevenirea accidentelor grave de circulație, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză în limite legale, adaptată permanent condiţiilor de drum şi trafic, să efectueze manevrele de depăşire doar după o temeinică asigurare şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculul dinainte, în aşa fel încât, la nevoie, oprirea să se poată face în siguranţă.

Informăm, de asemenea, că nu sunt semnalate probleme în traficul feroviar şi nu există aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *