INFOTRAFIC luni, 4 martie 2013

autostradaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în urmă cu aproximativ zece minute, traficul rutier a fost oprit de poliţişti, pe DN6 Băile Herculane – Caransebeş, la kilometrul 411+500 de metri, în localiatatea Domaşnea din judeşul Caraş- Severin, din cauza pericolului reprezentat de fumul degajat de un incendiu survenit la autotren.Autotrenul, încărcat cu carne se află în afara suprafeţei carosabile. Se aşteaptă sosirea pompierilor care să lichideze incendiul.

Pe celelalte tronsoane de drumuri naţionale traficul rutier este normal în intensitate şi se defăşoară fără probleme.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule cu viteză în limite legale, adaptată permanent condiţiilor de drum şi trafic, să efectueze manevrele de depăşire doar după o temeinică asigurare şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculul dinainte, în aşa fel încât la nevoie oprirea să se poată face în siguranţă.

Informăm, de asemenea, că nu sunt semnalate probleme în traficul feroviar şi nu există aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise din cauza condiţiilor meteorologice.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *