InfoTrafic luni, 5 octombrie 2015 (ora 10:00)

autostradaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:30), pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, traficul rutier este intens, însă nu mai există coloane de autovehicule, exceptând breteaua de acces în DN Centura Bucureşti dinspre autostradă.

          Pe DN1, de la ieşirea din Otopeni până la intrarea în Bucureşti, se circulă îngreunat din cauza aglomeraţiei.

          Pe DN Centura Bucureşti, din cauza numărului mare de autovehicule, în special autotrenuri, cel mai greu se circulă între Chitila şi Bragadiru, în zona Popeşti-Leordeni şi la intersecţia cu DN1.

          În județul Cluj, traficul rutier încă se desfăşoară îngreunat pe DN1C, între localitățile Jucu și Răscruci, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autovehicule. Poliţiştii dirijează circulaţia pe un drum paralel din localitatea Jucu, până în zona Tetarom III, dar şi pe o bandă, alternativ.

          Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la ceaţă pentru judeţele Cluj, Covasna, Harghita şi Alba (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637), le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi să folosească luminile de întâlnire, iar în condiţii de ceaţă densă şi pe cele de ceaţă.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *