INFOTRAFIC marti, 13 octombrie 2015 (ora 16:00)

ceata_drumCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

În ceea ce privește fluența traficului, precizăm că se circulă îngreunat, în coloană, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona localității vâlcene Călimănești. Aglomerația este produsă, pe de-o parte, de executarea unor lucrări de consolidare a unui viaduct, iar pe de altă parte, de căderea pe carosabil a unor stânci de pe versanți, ca urmare a precipitațiilor. Întrucât se circulă pe un fir, alternativ, s-au format coloane de autovehicule.

Din cauza căderilor de pietre pe carosabil, traficul auto se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, și pe DN57 Orșova – Moldova Nouă, în zona localității Cozla (județul Caraș-Severin). Precizăm, de asemenea, că din pricina vântului puternic, porturile Constanța Nord și Constanța Sud au fost în această dimineață închise.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *