INFOTRAFIC marti, 5 martie 2013

ceata_densaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (7:00), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor accidente rutiere.

Pe autostrada A2, lucrările de reparaţii şi întreţinere (care se execută doar pe timpul zilei) au avansat în zona kilometrilor 70-80, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa. Având în vedere că în zona de lucru circulaţia este restricţionată pe o bandă, le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe cealaltă bandă, nu înainte de a se asigura şi semnaliza. Totodată, îi rugăm pe cei care circulă pe banda care nu este afectată de lucrări să reducă viteza şi să le permită celorlalţi parteneri de trafic manevra de schimbare a benzii.

Le reamintim transportatorilor că de luni până joi, între orele 6:00 şi 22:00, pe DN1 Bucureşti – Braşov se aplică restricţia de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane. Vinerea, intervalele orare diferă în funcţie de tronson şi de sensul de circulaţie. De asemenea, tot pe DN1 Bucureşti – Braşov, sâmbăta şi duminica sunt valabile prevederile H.G. nr. 1777/2004, cu modificările ulterioare, care prevăd restricţionarea circulaţiei autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone (altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane) pe tronsonul Ploieşti – Braşov şi mai mare de 3,5 tone pe tronsonul DN Centura Bucureşti – Otopeni – Ploieşti, între orele 6:00 şi 22:00 (pentru detalii: http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=27)

Conform informaţiilor primite de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galaţi, traficul feroviar rămâne întrerupt, din cauza unei alunecări de teren, pe secţia de cale ferată 703 Bârlad – Galaţi, între Tuluceşti şi Galaţi. Transportul călătorilor pe segmentul respectiv se face cu autobuze.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *