InfoTrafic: Situatia drumurilor joi, 29 mai 2014

autostradaUPDATE:  Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române informează că în județul Vâlcea, circulația auto pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea s-a reluat, pe un fir alternativ.

Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române informează că circulația auto pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea este oprită pe ambele sensuri la kilometrul 159+300 de metri, în zona localității vâlcene Milcoiu, după ce o automacara a luat foc în mers. Nu s-au înregistrat victime.

———————-

Cele mai importante aspecte semnalate la această oră (07:00) la Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române sunt următoarele:

– traficul rutier pe DN1 Brașov – Predeal este oprit pe ambele sensuri la kilometrul 148+200 de metri, în zona localității brașovene Timișu de Sus, după ce un autotren a intrat în coliziune cu un limitator de înălțime, înainte de o trecere la nivel cu calea ferată. Rute ocolitoare: Predeal – DN73A – Râșnov – DN73 – Brașov sau Ploiești – DN1A – Vălenii de Munte – Săcele – Brașov;

– circulația auto pe DN67B Pitești – Drăgășani este, începând de aseară, întreruptă pe ambele sensuri la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea dinspre Pitești în localitatea Poiana Lacului (județul Argeș). Structura de rezistență a podului peste pârâul Teleormănel a cedat, acesta devenind impracticabil. Rute ocolitoare: Pitești – DN67B – Moșoaia – Smeura – DC Hințești – Albota – Cerbu – DN65 – Lunca Corbului – DJ679 – Păduroiu – DN67B – Drăgășani sau Pitești – DN65 – Albota – Cerbu – DN65 – Lunca Corbului – DJ679 – Păduroiu – DN67B – Drăgășani.

Precizăm că nu sunt anunțate probleme deosebite referitoare la circulația pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise (cu excepția aeroportului Suceava, a cărui pistă este închisă pentru modernizare).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *