INFOTRAFIC: Situatia drumurilor luni, 11 noiembrie 2013

ceata_densaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului.

Din data de 1 noiembrie 2013 şi până la 30 iunie 2014, DN7C–Transfăgărăşan este închis de la Piscu Negru (judeţul Argeş) până la cabana Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu). În judeţul Argeş rămâne deschis tronsonul Bascov – Piscu Negru, iar în judeţul Sibiu cabana Bâlea Cascadă – intersecţia cu DN1(zona Cârţişoara).

Pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti se lucrează la un pasaj, iar între kilometrii 63+700 de metri şi 64+575 de metri două din cele patru benzi ale drumului sunt închise. Uneori, la orele de vârf, în acest loc se formează coloane de autovehicule.

Pe autostrada A1, la kilometrul 28, din cauza unor lucrări la pod, traficul rutier de pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti este deviat pe banda a doua a sensului opus.

În judeţul Constanţa, în vederea executării unor lucrări, circulaţia pe DN39, pe podul de la Agigea, este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Totodată, până la data de 23 decembrie 2013, în anumite zile şi intervale orare se va întrerupe traficul rutier pe pod (http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/1_Pod%20Agigea.pdf).

* *

Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare la traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *