INFOTRAFIC: Situatia drumurilor luni, 17 iunie 2013

autostradaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului rutier pe principalele artere.

Semnalăm totuşi că se înregistrează valori mai ridicate de trafic pe sensul către Capitală al DN1 Bucureşti – Otopeni şi pe sensul spre Orăştie al DN1/DN7, în zona municipiului Sebeş (judeţul Alba).

În centrul staţiunii prahovene Sinaia se execută lucrări de amenajare urbanistică, iar traficul rutier se desfăşoară deviat pe DN1. În acelaşi judeţ, pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti sunt demarate lucrări la mai multe pasaje. Până în data de 15 iulie a.c., sunt închise cele două benzi de circulaţie aferente sensului de mers Bucureşti – Braşov, între kilometrii 62 şi 64. Pe porţiunea respectivă, traficul rutier se desfăşoară pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, pe câte o bandă, în ambele direcţii.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere grave, sfătuim conducătorii auto să respecte limitele legale de viteză pe toate categoriile de drumuri şi să manifeste prudenţă la volan.

Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare la traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *