INFOTRAFIC: Situatia drumurilor luni, 21 octombrie 2013

autostradaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Amintim că pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti unul dintre pasaje este încă în lucru, iar la orele de vârf se formează coloane de autovehicule, pentru că două din cele patru benzi ale drumului sunt închise între kilometrii 63+700 de metri şi 64+575 de metri.

Tot în judeţul Prahova, în staţiunea Sinaia, până la data de 5 noiembrie 2013, pe bulevardul Carol I (pe porţiunea cuprinsă între strada Gării şi aleea Peleşului) se execută lucrări de amenajare urbanistică. Traficul rutier rămâne deviat pe DN1 – varianta care trece prin dreptul gării.

Pe autostrada A1, la kilometrul 28, din cauza unor lucrări la pod, traficul rutier de pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti este deviat pe banda a doua a sensului opus.

În judeţul Călăraşi, până la sfârşitul lunii octombrie, se execută lucrări de reparaţii pe DN4 Frumuşani – Olteniţa, între kilometrii 20 şi 60 şi pe DN31 Olteniţa – Mănăstirea, între kilometrii 32 şi 60, iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe unele porţiuni.

În judeţul Olt se execută lucrări de asfaltare a părţii carosabile pe DN65 (E574), între kilometrii 48 şi 36, pe tronsonul Slatina – Pădurea Sarului, iar circulaţia se desfăşoară pe un singur sens, alternativ.

Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare la traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *