INFOTRAFIC: Situatia drumurilor luni, 3 iunie 2013

autostradaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere. Valori ridicate de trafic se semnalează acum pe DN1 Bucureşti – Otopeni, pe sensul către Capitală şi pe traseul comun al drumurilor naţionale 1 şi 7 Sibiu – Deva, în zona municipiului Sebeş (judeţul Alba).

Amintim participanţilor la trafic că circulaţia rutieră în zona centrală a staţiunii prahovene Sinaia este închisă, pentru a se permite realizarea unor lucrări de reamenajare urbanistică. Traficul rutier se desfăşoară deviat pe DN1 – varianta care trece prin dreptul gării.

De asemenea, informăm că circulaţia rutieră pe podul de la Agigea, situat pe DN 39, la km. 8+988 de metri, va fi întreruptă în perioada 3 iunie – 31 decembrie 2013, în ziua de miercuri spre joi a fiecărei săptămâni, în intervalul orar 03.00 – 04.15, precum şi în perioada 3 – 8 iunie 2013, zilnic, pentru intervale de timp de câte 10 minute, intercalate cu intervale de 20 de minute în care circulaţia va fi deschisă, în vederea executării unor lucrări.

Precizăm că traficul feroviar se desfăşoară în condiţii normale şi nu sunt închise aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *