INFOTRAFIC: Situatia drumurilor luni, 30 septembrie 2013

polCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unei alunecări de teren care s-a produs noaptea trecută, DN7C (Transfăgărăşan) este blocat pe ambele sensuri la kilometrul 60, în zona localităţii argeşene Arefu (între tunelele 2 și 3, pînă în barajul Vidraru). În cursul acestei zile se va interveni cu utilaje pentru deblocarea drumului. În zonă nu sînt turiști sau autovehicule blocate.

Informăm, de asemenea, că o societate comercială efectuează astăzi un transport agabaritic pe ruta Bucureşti – Centura Bucureşti – DN4 – Budeşti – port Olteniţa. Convoiul este însoţit, conform prevederilor autorizaţiei speciale de transport, de către două vehicule de însoţire autorizate şi de un echipaj al poliţiei rutiere. Participanţii la trafic sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile repezentanţilor poliţiei rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic şi, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul.

Având în vedere că în foarte multe zone ale ţării condiţiile meteo-rutiere sunt nefavorabile, sfătuim conducătorii auto să conducă prudent, să utilizeze luminile de întâlnire ziua pe toate categoriile de şosele şi să se asigure temeinic înaintea efectuării oricărei manevre în trafic.

Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare la traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *