INFOTRAFIC: Situatia drumurilor marti, 17 decembrie 2013

zapada-autostrada12Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative de fluenţă a traficului auto.

Totuşi, semnalăm că pe unele drumuri naţionale se circulă în condiţii de iarnă. Un strat subţire de zăpadă există pe artere rutiere precum DN7A Vidra (judeţul Vâlcea) – Groapa Seacă (judeţul Hunedoara), DN67C Novaci – Rânca (judeţul Gorj), DN13E Zagon – Barcani (judeţul Covasna) sau DN18, în zona oraşului maramureşean Borşa.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se informeze despre condiţiile meteo şi starea drumurilor, apelând numărul de telefon 9360 al Comandamentului Central de Iarnă, să echipeze autovehiculele cu pneuri corespunzătoare sezonului rece şi să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum.

Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare la traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *