INFOTRAFIC: Situatia drumurilor marti, 19 noiembrie 2013

autostradaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 8:30, în judeţul Cluj, traficul rutier a fost reluat normal pe DN1(E60), la ieşirea din Gilău către Oradea. Circulaţia s-a desfăşurat îngreunat din cauza unui accident rutier. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi a acroşat două maşini. O persoană a fost rănită uşor. Cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei în curbă.

În judeţul Mureş, pe DN15, în zona Luduş, vizibilitatea scade su 100 de metri din cauza ceţii. Conform informaţiilor primite de la Administraţia Naţională de Meteorologie, în Transilvania şi Dobrogea, pe arii restrânse, se semnalează ceaţă. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, să depăşească doar când sunt siguri că din sens opus nu se apropie vehicule, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

Pe autostrada A1, la kilometrul 28, din cauza lucrărilor la pod, autovehiculele care circulă pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti sunt deviate pe banda a doua a sensului opus.

În judeţul Buzău, se execută lucrări la podul de la Mărăcineni, situat pe DN2. Sunt închise cele două benzi ale sensului de mers Râmnicu Sărat – Buzău. Traficul rutier se desfăşoară pe celălalt sens, pe câte o bandă, în ambele direcţii.

În judeţul Constanţa, în vederea executării unor lucrări, circulaţia pe DN39, pe podul de la Agigea, este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Totodată, până la data de 23 decembrie 2013, în anumite zile şi intervale orare se va întrerupe traficul rutier pe pod (http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/1_Pod%20Agigea.pdf).

De luni până joi, între orele 6.00 şi 22.00, pe DN1 Bucureşti – Braşov se aplică restricţia de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane. Vinerea, restricţia diferă în funcţie de tronson şi de sensul de circulaţie.

* *

Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *