INFOTRAFIC: Situatia drumurilor marti, 3 septembrie 2013

autostradaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (06.30) nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative de fluenţă a traficului pe principalele artere.

Semnalăm că astăzi, între orele 09.00 şi 18.00, se va închide circulaţia pe DN66, pe sectorul cuprins între Bumbeşti-Jiu şi Petroşani (km. 93+500 – km. 126), pentru executarea unor lucrări la partea carosabilă. Traficul rutier se va desfăşura deviat, pe ruta DN67 Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea – DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Sebeş – Simeria – DN66 Simeria – Haţeg – Petroşani.

Pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti continuă lucrările la pasajele situate la kilometrii 62+653 de metri, 63+955 de metri şi 64+200 de metri. Sunt închise cele două benzi de circulaţie aferente sensului de mers Bucureşti – Braşov, între kilometrii 62+525 de metri şi 64+575 de metri. Pe porţiunea respectivă, traficul rutier se desfăşoară pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, pe câte o bandă, în ambele direcţii.

Amintim că în judeţul Ilfov a fost restricţionat accesul autovehiculelor pe DJ301 Pantelimon – Cernica (Şoseaua Cernica), de la intersecţia cu DN3 până la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere (din dreptul DN Centura Bucureşti), care a fost închisă. Din Bucureşti către comuna Cernica se poate merge pe DN3, pe pasajul rutier suprateran din zona ,,Acumulatorul”, apoi pe DN Centura Bucureşti.

Măsura închiderii trecerii la nivel cu calea ferată a fost luată întrucât, din cauza acesteia, autovehiculele care circulau pe DNCB pierdeau prioritatea faţă de cele care veneau pe DJ301 (în caz contrar existând riscul ca maşinile să fie surprinse de tren pe calea ferată) şi se formau coloane pe mai mulţi kilometri.

Le reamintim transportatorilor că de luni până joi, între orele 6.00 şi 22.00, pe DN1 Bucureşti – Braşov se aplică restricţia de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane.

Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *