INFOTRAFIC: Situatia drumurilor miercuri, 18 decembrie 2013

ceata_densaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (15:00), nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza unor accidente rutiere sau a vremii nefavorabile.

Pentru judeţele Bacău, Vrancea şi Tulcea Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, o atenţionare nowcasting referitoare la ceaţă, valabilă până la ora 18:00. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată, să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea este scăzută şi pe cele de ceaţă şi să ţină cont de faptul că, în astfel de condiţii, depăşirea este cea mai periculoasă manevră.

În judeţul Constanţa, în vederea executării unor lucrări, circulaţia pe DN39, pe podul de la Agigea, este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Totodată, până la data de 23 decembrie 2013, în anumite zile şi intervale orare se va întrerupe traficul rutier pe pod (http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/1_Pod%20Agigea.pdf).

De luni până joi, între orele 6.00 şi 22.00, pe DN1 Bucureşti – Braşov se aplică restricţia de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane. Vinerea, restricţia diferă în funcţie de tronson şi de sensul de circulaţie (http://www.cnadnr.ro/docs/pagini/ordinul%2031.pdf).

*
Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare la traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *