INFOTRAFIC: Situatia drumurilor miercuri, 4 decembrie 2013

polCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 9:35, în judeţul Harghita, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, pe DN13A, la ieşirea din Praid către Sovata. Circulaţia a fost întreruptă aproape două ore din cauza unui accident rutier. O autoutilitară a fost lovită de tren, pe o trecere la nivel cu calea ferată. Trenul a deraiat, iar conducătorul auto a fost rănit, fiind necesară intervenţia echipajelor de descarcerare.

În judeţul Iaşi, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN28 (E583), în zona Strunga, din cauza unui autotren care s-a răsturnat pe sensul de mers Târgu Frumos – Roman, în jurul orei 2:45. Accidentul nu s-a soldat cu victime. Pe timpul desfăşurării operaţiunilor de ridicare este posibil ca circulaţia să fie oprită.

În judeţul Alba, ceaţa reduce vizibilitatea, pe alocuri sub 50 de metri, pe DN1 Alba Iulia – limita cu judeţul Cluj şi pe DN7 Sebeş – limita cu judeţul Hunedoara. În condiţii asemănătoare se circulă şi în judeţul Cluj, pe DN16, în zona Apahida. Aşadar, le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *