InfoTrafic: Situatia traficului rutier in 17 mai 2012 la ora 13:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră ( 12.45) nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier şi nici probleme majore de fluenţă a traficului rutier.

Semnalăm că pe DN1 Ploieşti – Braşov se execută lucrări de reparaţii la kilometrul 115, în zona Posada, pe Podul Valea Şipotelor. Lucrările au început în data de 3 mai a.c. şi se estimează că vor dura două luni, timp în care traficul rutier se va desfăşura pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri.

Reamintim că în judeţul Caraş – Severin, până în data de 31 mai 2012, va fi întreruptă circulaţia pe centura municipiului Caransebeş, între kilometrii 0 şi 12+082 metri, în vederea executării unor lucrări de reparare a covorului asfaltic. În această perioadă, circulaţia autovehiculelor se va desfăşura pe rute ocolitoare, prin oraş. Le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalizarea temporară instituită şi semnalele piloţilor de dirijare.

Informăm, totodată, că în acelaşi judeţ, din cauza unei alunecări de teren, este închisă varianta de ocolire Domaşnea, iar autovehiculele circulă pe vechea rută, pe DN6.

Conform informării emise ieri de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă până vineri, 18 mai, ora 12.00, în majoritatea regiunilor ţării vor cădea cantităţi însemnate de apă. Aversele vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 de litri/mp şi, izolat, 40 de litri/mp. În aceste condiţii, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată la starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule, să utilizeze luminile de întâlnire şi să utilizeze centura de siguranţă pe întreaga durată a deplasărilor.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *