Infotrafic: Situatia traficului rutier – luni, 12 decembrie

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (13:45) se circulă normal pe majoritatea drumurilor naţionale şi autostrăzi, nefiind semnalate întreruperi ale traficului rutier cauzate de producerea vreunui accident grav de circulaţie.

Există însă unele sectoare de drum pe care traficul rutier se desfăşoară uşor îngreunat. Le precizăm în continuare pe cele mai importante.

În judeţul Ilfov, pe DN5, de la ieşirea din municipiul Bucureşti până la limita cu judeţul Giurgiu, între kilometrii 7+573 metri şi 19+220 metri, se execută lucrări de modernizare. Pe unele porţiuni traficul rutier se desfăşoară restricţionat, dirijat de semafoare sau piloţi de trafic.

În judeţul Alba, pasajul superior peste calea ferată de pe DN1, situat la intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Sebeş, între kilometrii 377+923 metri şi 378+116 metri, este închis pentru lucrări. Autovehiculele circulă pe rute ocolitoare.

În judeţul Mureş, pe DN13A Bălăuşeri – Praid, în zona Viforoasa, la kilometrul 8+696 metri, un pod este în lucru. Se circulă pe rute ocolitoare.

Pe DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti se execută lucrări de reparaţii şi întreţinere pe pasarela de la Brazi, la kilometrul 55+720 metri, pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *