InfoTrafic: Starea drumurilor joi, 10 aprilie 2014

politist_circulatieCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (10:10), în județul Ilfov, circulația autovehiculelor este îngreunată pe DN1 Bucureşti – Ploieşti, în zona aeroportului Otopeni, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate două autoturisme.

Din primele informații, reiese că în urma producerii accidentului o persoană a fost rănită.

Tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului le recomandăm să aștepte în coloană, să circule cu atenție sporită și să respecte cu strictețe semnalele și indicațiile polițiștilor care acționează la fața locului.

Centrul INFOTRAFIC informează că, în perioada 11.04.2014, ora 18.00 – 12.04.2014, ora 20.00, circulaţia rutieră va fi închisă pe DN1B, la kilometrul 5+790, pe raza localităţii Blejoi, judeţul Prahova, pentru execuţia unor lucrări de reparaţii la o cale ferată.

Circulaţia rutieră se va desfăşura pe următoarea variantă de ocolire:

• DN1A, kilometrul 88+930 (Blejoi – Boldeşti Scăieni) – DC159D – DN1B, kilometrul 11+500 (Bucov – Mizil – Ulmeni).

Recomandăm conducătorilor auto să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Deoarece plouă pe arii extinse, le recomandăm conducătorilor auto să efectueze fiecare manevră în trafic doar după o temeinică asigurare şi să folosească luminile de întâlnire ziua pe toate categoriile de drumuri. În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, utilizarea acestora de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers.

Menţionăm că nu sunt probleme deosebite referitoare la circulația pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise (cu excepția aeroportului Suceava, a cărui pistă este închisă pentru modernizare).

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *