InfoTrafic: Starea drumurilor joi, 20 august 2015

ceata_densaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice nefavorabile, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

În perioada 20 august – 20 septembrie 2015, în judeţul Maramureş, traficul rutier este închis pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmaţiei, între kilometrii 15+420 şi 37+860 de metri, în vederea executării unor lucrări de reabilitare. În această perioadă, traficul rutier va fi deviat pe următoarele rute ocolitoare:

  • pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, circulaţia va fi redirecţionată pe ruta: Baia Mare (DN1C) – Seini (DN1C) – Oraşu Nou (DJ109I) – Sighetu Marmaţiei (DN18);
  • pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, circulaţia va fi redirecţionată pe ruta: Baia Mare (DN18 / DN1C) – Baia Sprie (DN18)- Cavnic (DJ184) – Ocna Şugatag (DJ109F) – Fereşti (DJ109F) – Sighetu Marmaţiei (DN18).

În judeţul Prahova, până în data de 15 octombrie 2015, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, pe porţiunea kilometrică 133+100 – 133+370 de metri, din cauza erodării terasamentului.

Având în vedere informarea meteorologică de vreme rea (ploi însemnate cantitativ), emisă de Administrația Națională de Meteorologie, valabilă din această dimineață până mâine seară, la ora 23.00, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi vizibilitate, să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei şi să ţină cont de posibilitatea producerii fenomenului de acvaplanare.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *