InfoTrafic joi, 24 septembrie 2015 (ora 13:00)

polCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12:30), în județul Sibiu, din cauza numărului mare de autovehicule, circulația rutieră pe DN1 Sibiu – Sebeş este îngreunată, iar pe raza localităţii Miercurea Sibiului se circulă în coloană.

Pe autostrada A1 Sibiu – Deva, se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule pe tronsonul Sebeş – Sibiu.

În județul Vâlcea, în perioada 22 septembrie 2015 – 15 noiembrie 2015, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a unui viaduct, circulația rutieră pe DN7 va fi restricționată pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815. Traficul rutier se va desfășura alternativ, pe o singură cale, fiind dirijat de piloți de circulație pe timpul zilei și semaforizat pe timpul nopții.

Tot în județul Vâlcea, în perioada 14 septembrie – 15 noiembrie 2015, traficul rutier este restricţionat pe DN7, pe tronsonul kilometric 198+300 de metri – 238+550 de metri, în vederea executării lucrărilor de derocare a versanţilor. Pe perioada instituirii măsurii de restricţionare a circulaţiei, traficul rutier se va desfăşura alternativ, pe un singur sens de deplasare, în zona respectivă. De luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 14:00, traficul rutier va fi întrerupt pentru perioade de timp de 15 minute, pentru înlăturarea materialului rezultat în urma acţiunilor de derocare. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită și semnalizarea rutieră temporară.

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, le recomandăm conducătorilor auto să respecte limitele legale de viteză, să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic și să păstreze distanța în mers, între autovehicule, pentru a putea opri în condiții de siguranță.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *