InfoTrafic: Starea drumurilor luni, 5 mai 2014

ceata_densaJUDEȚUL ARGEȘ: ALUVIUNILE ÎNGREUNEAZĂ DESFĂȘURAREA TRAFICULUI DE PE D.N. 73C

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (10:25), circulația rutieră este îngreunată în zona kilometrului 31 + 800 metri al DN 73C, pe raza localității Mușătești din județul Argeș, din cauza aluviunilor care au ajuns pe carosabil și blochează sensul de deplasare Domnești – Valea Iașului.

La fața locului s-a deplasat poliția competentă material și teritorial, fiind sesizat și administratorul drumului public pentru a interveni conform competențelor pe care le are.

Conducătorilor auto care ajung în zona respectivă, le recomandăm să circule cu viteză redusă și atenție sporită și să respecte, cu strictețe, semnalele și indicațiile polițiștilor care acționează pe sectorulde drum afectat de aluviuni.

JUDEȚUL SUCEAVA: TRAFICUL GREU ESTE INTERZIS PE UN TRONSON AL D.N. 2

Incepând de astăzi și până la 15 iunie anul curent, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este interzisă pe tronsonul DN 2 cuprins între kilometrii 421 + 224 metri și 415 + 000 metri, care se află în administrarea Consiliului Local Fălticeni din județul Suceava și este cunoscut cu denumirea de „strada Sucevei” a municipiului Fălticeni. Prin urmare, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone vor fi deviate de pe DN 2 din localitatea Spătărești (de la intersecția dintre DN 2 și DN 2E), pe DN 2E spre Păltinoasa (până la intersecția dintre DN 2E și DN 17), iar în continuare pe DN 17 către Ilișești – Șcheia – Suceava. Traseul ocolitor este valabil și retur.

Motivul aplicării acestei restricții este determinat de realizarea unor lucrări dintr-un proiect de investiție derulat de administrația publică locală. Pentru că execuția lucrărilor afectează partea carosabilă a sensului de circulație Suceava – Roman, fluxul de autovehicule aferent acestei direcții de mers, care nu fac obiectul restricției, va fi deviat pe banda a doua a sensului opus de circulație, cu respectarea semnificației semnalizării rutiere temporare instituită la fața locului.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă și să respecte semnalizarea rutieră de pe rutele ocolitoare și din zona cu lucrări.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *