InfoTrafic: Starea drumurilor miercuri, 14 mai 2014

polCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (07.00) nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Amintim că astăzi, în intervalul orar 08.00 – 13.00, în judeţul Timiş, pe DN6 Timişoara – Cenad, la kilometrul 564+718 metri, la ieşirea din Timişoara către Becicherecu Mic, traficul rutier va fi întrerupt pe ambele sensuri, din cauza unor lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată. Ruta ocolitoare este DN59A Timişoara – Cărpiniş, DJ693 Cărpiniş – Iecea Mică – Biled.

Având în vedere atenționările de vreme rea (ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică) emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie pentru mai multe judeţe (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire, să mărească distanţa în mers şi să ia în calcul posibilitatea producerii fenomenului de acvaplanare.

Precizăm că nu sunt semnalate probleme deosebite referitoare la circulația pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise (cu excepția aeroportului Suceava, a cărui pistă este închisă pentru modernizare).

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *