INFOTRAFIC UNGARIA: Traficul TIR a fost oprit la granita cu Romania

politia-rutieraUPDATE:  Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că restricţia de tonaj de la frontiera româno-maghiară a fost ridicată pentru anumite tipuri de vehicule. Acestea sunt autocamioanele de origine maghiară care au ca destinaţie Ungaria sau transportă animale vii sau mărfuri perisabile şi nu se deplasează spre autostrada M7.

———————————-

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile existente pe teritoriul Ungariei, autorităţile din această ţară au interzis intrarea pe teritoriul naţional a vehiculelor grele (vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) prin punctele de trecere a frontierei cu România.

În acest context, pentru siguranţa conducătorilor autovehiculelor de tonaj şi evitarea blocajelor de trafic în zona adiacentă frontierei, Poliţia Română le solicită acestora să oprească în parcările special amenajate pe traseele de deplasare.

Precizăm că Poliţia Rutieră a luat deja măsura stocării autovehiculelor din categoria amintită în aceste parcări.

Dată fiind starea de fapt existentă, rugăm conducătorii autovehiculelor grele să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri care acţionează în trafic.

Precizăm că este posibil ca situaţia de la frontieră să persiste 48 de ore sau chiar mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *