InfoTrafic vineri, 28 noiembrie, ora 9 – Atentie, polei pe DN1, DN7 si alte drumuri nationale!

zapada-autostrada12Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că există polei pe anumite segmente din autostrada A1 şi drumurile naţionale DN1 şi DN7 (pe raza judeţului Alba), precum şi pe mai multe artere rutiere importante din judeţul Argeş.

Fenomenul este semnalat şi pe unele drumuri din judeţul Olt, inclusiv în zona municipiului Slatina, în estul judeţului Dolj şi municipiul Craiova dar şi în sudul judeţului Vâlcea, inclusiv în zona municipiului Drăgăşani.

Poleiul este prezent şi pe unele străzi din municipiul Bucureşti precum şi pe segmente de drumuri ce traversează judeţele Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi Prahova.

 Le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope specifice sezonului rece, să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului şi vizibilitate, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă, să nu se angajeze în depăşiri riscante, să utilizeze cu preponderenţă frâna de motor şi să evite efectuarea depăşirilor.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *