Infractiuni la regimul circulatiei in Cluj

Ieri, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat în trafic pe A. Daniel de 41 ani, din Floreşti, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Mănăştur, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Testat cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, faptă prevăzută şi pedepsită de  art. 87 al. 1din OUG 195/2002 republicată.

Ieri, în jurul orei 19.00 poliţişti Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat pe M. Alexandru de 51 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice un autoturism pe strada 21 Decembrie 1989  a fost implicat într-un accident rutier  soldat cu pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de  1,02 g/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, faptă prevăzută şi pedepsită de   art. 87  al.1 din OUG 195/2002 republicată.

În 21 decembrie a.c., în jurul orei 09.25, poliţiştii Poliţiei municipiului Turda au depistat în trafic pe N. Bogdan de 33 ani din Turda, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,17 g/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, faptă prevăzută şi pedepsită de  art. 87 al. 1din OUG 195/2002 republicată şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86 al. 1 din OUG 195/2002 republicată.

În 21 decembrie a.c., în jurul orei 14.25, poliţiştii Biroului Rutier Turda au depistat pe H. Mircea de 26 din Turda în timp ce conducea un autoturism, deşi nu avea dreptul de a conduce autovehicule în România. Tânărul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86 al. 2 din OUG 195/2002 republicată.

În 21 decembrie a.c., în jurul orei 23.35 poliţiştii Biroului Rutier Turda au depistat în trafic pe I. Marius de 34 ani, din Caransebeş în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, motiv pentru care a furnizat poliţiştilor datele unei alte persoane care deţine permis de conducere. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86 al.1 din OUG 195/2002 republicat și fals privind identitatea, faptă prevăzută de art. 293 Cod Penal.

Politia Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *