La volan cu masini neinmatriculate in Dolj

S-a urcat la volan, deşi nu îşi înmatriculase autovehiculul

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 11.30, poliţişti aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat pe B.NELU, 41 de ani, din comuna Gîngiova în timp ce conducea o autoutilitară în localitate, din cercetări reieşind faptul că autorizaţia provizorie de circulaţie era expirată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele acestuia fiind întocmit dosar de cercetare penală conform prevederilor OUG 195/2002 R.

Un alt şofer depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat

Aseară, în jurul orei 18.45, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova aflat în executarea serviciului de patrulare a oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat T.FLORIN, 30 de ani, din Craiova.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că acesta avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

Politia Dolj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *