NFOTRAFIC: Situatia drumurilor vineri, 13 decembrie 2013

zapada-autostrada12Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (6:45), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor accidente rutiere.

Pe DN17, în Pasul Tihuţa, plafonul de nori este coborât, iar vizibilitatea este scăzută. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

În judeţul Constanţa, în vederea executării unor lucrări, circulaţia pe DN39, pe podul de la Agigea, este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Totodată, până la data de 23 decembrie 2013, în anumite zile şi intervale orare se va întrerupe traficul rutier pe pod (http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/1_Pod%20Agigea.pdf).

Le reamintim transportatorilor că vinerea, pe DN1 Bucureşti – Braşov se aplică restricţia de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, în următoarele intervale orare:

– 8:00-22:00, pe tronsonul Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1B) – Braşov (intersecţie DN1 cu DN1A), în ambele sensuri;

– 12:00-22:00, pe tronsonul Centura Bucureşti (intersecţie DN1 cu DNCB) – Otopeni – Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1A), pe sensul Bucureşti – Ploieşti;

– 8:00-18:00, pe tronsonul Centura Bucureşti (intersecţie DN1 cu DNCB) – Otopeni – Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1A), pe sensul Ploieşti – Bucureşti.

Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare la traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Politia Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *