Nu se depune declaratie de impunere pentru parcare in 2016

Noul Cod Fiscal introduce un nou impozit pentru locurile de parcare de reședință, dar este vorba numai despre acele locuri aflate în proprietatea persoanelor fizice! Mai simplu, trebuie să plătească acest impozit numai cei care au cumpărat apartamente în noile ansambluri rezidenţiale şi, odată cu acestea au cumpărat şi unul sau mai multe locuri de parcare, pe care le au în proprietate. Numai cei care au în proprietate locurile de parcare trebuie să depună declarațiile de impunere.

Persoanele care dețin locuri de parcare de reședință pentru care plătesc chirie anuală la ADP-urile de sector NU TREBUIE SA DEPUNA DECLARATIE de impunere. Ele nu pot plăti impozit pe proprietate pentru locul de parcare de reședință, deoarece nu îl au în proprietate. (Sursa text: Radio Bucuresti FM)

anunt-parcare-2016

 

2 thoughts on “Nu se depune declaratie de impunere pentru parcare in 2016

 • 28/01/2016 at 1:04 pm
  Permalink

  Eronat !!!

  Nu trebuie sa depuna NImeni declaratii ref la Parcare !!!!
  E frumos cind luati un print screen sa citati si sursa gen http://www.ditl3.ro ……

  Reply
 • 01/02/2016 at 9:07 pm
  Permalink

  Daca erai baiat destept, taceai, citeai cu atentie si intelegeai inca din titlu ca fix asta spunea articolul: “Nu se depune declaratie de impunere pentru parcare in 2016”

  In plus, aceeasi poza au folosit-o toata primariile din B pentru a anunta ca se anuleaza o mizerie ordinara care a pus oamenii pe drumuri atatea zile.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *