Pieton accidentat grav in Sfantu Gheorghe

Poliţiştii de la Biroul Rutier Sf. Gheorghe cercetează un taximetrist de 29 de ani, care a accidentat grav un minor de 9 ani şi a părăsit locul accidentului

Poliţiştii de la Biroul Rutier Sf. Gheorghe au fost sesizaţi ieri, 12.12.2011, la ora 13.55, despre faptul că pe str.1 Decembrie 1918 din municipiul reşedinţă de judeţ s-a produs un accident cu victimă.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi, în urma primelor verificări au stabilit că  V. Robert, de 29 ani, domiciliat în municipiul Sf. Gheorghe, taximetrist, în timp ce conducea un autoturism în regim de taxi pe str.1 Decembrie 1918, dinspre str. Nicolae Bălcescu către str. Luceafărului, în dreptul imobilului nr.46, a lovit cu partea din dreapta faţă un  minor de 9 ani, care traversa strada neregulamentar. Din accident a rezultat rănirea gravă a minorului, diagnosticat cu fractură piramidă nazală. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Cu ajutorul victimei şi a martorilor, poliţiştii l-au identificat operativ pe suspect într-o staţie de taxiuri.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *