Politia Capitalei: Conducatori auto sub influenta bauturilor alcoolice

La data de 16 decembrie 2011, în jurul orei 00:10, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe O. Marian de 23 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism marca Dacia Logan pe Şos. Virtuţii, sectorul 6, având o concentraţie alcoolică de 0,71 mg/l alcool în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

La data de 16 decembrie 2011, în jurul orei 00:45, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe V. Mihai de 22 de ani, din judeţul Bacău, care conducea un autoturism marca Mercedes pe Splaiul Independenţei, sectorul 6, având o concentraţie alcoolică de 0,46 mg/l alcool în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.S-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *