Restrictii de trafic pe Podul de la Giurgiu – Ruse

atentieCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că datorită lucrărilor de reabilitare a podului de la Giurgiu situat pe DN 5 la km. 64+884, inclusiv a drumului de acces de la ieșirea din vamă și până la intrarea pe pod, începând cu luna iunie 2015, au fost instituite restricții de circulație. Pe perioada de execuție a lucrărilor, circulația rutieră se va desfășura alternativ, pe o singură bandă, semaforizat și cu piloți de dirijare a traficului.
În prima etapă se vor executa lucrări pe sectorul cuprins între km 64+525 – km 64+852 (pe lungime de 327m), pe sensul de deplasare Ruse – Giurgiu, iar viitoarele etape de execuție ale lucrărilor care implică restricții de trafic pe sectoare extinse vor fi aduse la cunoștință utilzatorilor rețelei de drumuri naționale, în timp util. În vederea evitării unor blocaje în trafic, recoman dămconducătorilor auto, ca pentru trecerea în Republica Bulgaria să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează:
– Calafat (rutier)
– Bechet (trecere cu bacul)
– Zimnicea (trecere cu bacul)
– Călărași (trecere cu bacul)
– Negru Vodă (rutier)
– Vama Veche (rutier)
Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră
temporară. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul
Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/SituatiaDrumurilorNationale.
CNADNR SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *