Restrictii pe centura Bucuresti din 4 aprilie 2012

Compania Natională de Autostrăzi si Drumuri Nationale din România anuntă participantii la trafic că începând cu data de 04.04.2012, se restrictionează circulatia pe Centura Bucuresti, pe sectorul cuprins între km. 8+600 – km. 9+400.

Restrictionarea circulatiei este necesară pentru executarea lucrărilor la nodul rutier de la intersectia dintre Centura Bucuresti si Autostrada Bucuresti – Brasov.

În acestă perioadă circulatia autovehiculelor se va desfăsura astfel:

Pe relatia:
Otopeni – Voluntari – traficul se va desfăsura restrictionat, pe o singură bandă de circulatie;
Voluntari – Otopeni – traficul se va desfăsura restrictionat, pe o singură bandă de circulatie, prin intermediul sensului giratoriu realizat în cadrul nodului rutier amplasat la intersectia autostrăzii Bucuresi – Ploiesti cu DN CB.

Conducătorii auto sunt rugati să respecte restrictia de circulatie instituită si semnalizarea rutieră temporară. Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrăzi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *