Restrictii pentru camioane in perioada 4-6 iulie 2012

Compania Natională de Autostrăzi si Drumuri Nationale din România rectifică perioada restrictionată, mentionată în comunicatul anterior, respectiv 04 – 06 iulie 2012, intervalul orar rămânând acelasi 11:00 – 20:00.

De asemenea, mentionăm că CNADNR-SA a informat Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR) cu privire la restrictia instituită (interzice temporar circulatia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe drumurile nationale din judetele: Satu Mare, Bihor, Arad, Alba, Hunedoara, Timis, Caras Severin, Mehedinti si Dolj), în vederea aplicării legislatiei în vigoare privind respectarea timpilor de odihnă si conducere.

CNADNR SA va întreprinde toate măsurile necesare minimizării efectelor generate de neutilizarea retelei de drumuri nationale si autostrăzi în ceea ce priveste achitarea tarifului de utilizare (rovinieta).

Vezi AICI procedura prin care se asigură utilizatorilor minimizarea efectelor negative sus-mentionate.

CNADNR-SA, ISCTR, Directia Politiei Rutiere si Inspectoratul General al Politiei de Frontieră vor colabora astfel încât să fie asigurată circulatia rutieră în conditii de sigurantă si în conformitate cu prevederile legislaŃiei în vigoare.

CNADNR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *