Restrictii rutiere in Bucuresti cu ocazia concertului Red Hot Chili Peppers

La data de 31 august 2012 va avea loc, pe stadionul „Naţional Arena”, un concert susţinut de formaţia „Red Hot Chili Peppers”. Cu ocazia acestui eveniment, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul fluidizării traficului rutier şi restricţionării acestuia.

Astfel, începând cu orele 16:00 se va restricţiona traficul rutier pe:
– str. Maior Coravu între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion;
– bd. Pierre de Coubertin între  str. Vatra Luminoasă şi stadion.

Vezi AICI harta restrictiilor

Recomandăm utilizarea mijloacelor de transport public, în zona desfăşurării evenimentului nefiind disponibile locuri de parcare, iar celor care doresc să folosească autoturismul pentru deplasarea la concert, le solicităm să evite pătrunderea cu acesta în perimetrul apropiat Arenei Naţionale, optând pentru locuri de parcare îndepărtate.

De asemenea, solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/954

Brigada Rutiera Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *